Congres en Beurs

Techniek & Maakonderwijs 2020 – oriënteren, informeren en doen

In de Verenigde Staten, Canada, Engeland is maakonderwijs al bijna 'oud'. Eerst onder de benaming 'STEM' (Science Technology Engineering Mathematics), later werd dit door toevoeging van de 'A' van 'Arts' aangepast in STEAM. Velen zeggen dat juist daarom Maakonderwijs een term is die de lading beter dekt dan Techniekonderwijs. In de naam van onze beurs zit het beide, geen twijfel mogelijk over het onderwerp van het evenement.

Bent u actief als aanbieder binnen techniek- en maakonderwijs? Dan is de beurs Techniek & Maakonderwijs 2020 bij uitstek de plek waar u niet mag ontbreken! Nergens anders vindt u zoveel leerkrachten en docenten uit heel Nederland onder één dak!

TMO 2020 in het kort:

  • Stands en pitches van aanbieders uit de gehele sector
  • Studiesessies en lezingen door deskundigen
  • Presentaties over methodes en lespakketten
  • Presentaties en workshops van aanbieders
  • Bezoekers kunnen zelf aan de slag op de interactieve pleinen

De stands, pitches, pleinen en sessiezalen bevinden zich allemaal in dezelfde hal. Bezoekers bezoeken makkelijk alle exposanten en kiezen welke programmaonderdelen zij tussendoor willen bijwonen.

Ruimte in het programma
Voor zoveel mogelijk exposanten van TMO 2020 is er ruimte in het programma of op een interactief plein. Informeer snel naar de mogelijkheden, want vol is wel gewoon vol.